Saturday, 18 June 2016

ANGGUN PESONA SOAP MURAH BORONG JSD


LAMA : MAGIC BODYSLIM SOAP
BARU : ANGGUN PESONA SOAP

1 KETUL RM36 - POSTAGE NOT INCLUDE

BERMINAT?
SMS/WATSUP "ANGGUN PESONA SOAP" KE 014-9130342


Tahukah anda dalam Magic Body Slim Soap Susuk Dara ada seaweed atau lebih di kenali sebagai rumpai laut..mari kita tgk kebaikkan seaweed ni..

~ memberi tenaga n menguatkan sistem tubuh
~ menguatkan tulang dan sendi
~ meningkatkan sel rawan n otot
~ merawat penyakit gaot
~ mencegah kanser
~ anti bakteria / kulat
~ menurunkan kolestrol dalam tubuh
~ menyerap lebihan garam dalam tubuh
~ melicinkan dan menegangkan kulit anti penuaan
~ memulihkan sel-sel kulit mati cth jerawat
~ mempercepatkan penyembuhan luka
~ memberi kekenyangan - diet
~ melancarkan sistem metabolisma
~ memulihara usus kecil - sembelit

Cara-cara penggunaan Magic Body Slim Soap

1. Scrub ditempat2 yg banyak lemak, tapak kaki, tumit pecah, selulit
2. Biarkan beberapa minit untuk sabun tu meresap pada kulit, supaya sel kulit mati keluar, lemak tepu mencair dan juga parut kudis2 lama boleh hilang.
3.Kemudian baru bilas dgn air bersih


Digunakan diseluruh tubuh terutama di gosok ke peha dan montot yg berselulit, 
pangkal tangan iaitu antara lengan dan permukaan bahu,perut, pingang, pingul & mana-mana bahagian yg berlemak, besar & mengeleber. 

Penting jg digosok pada bahagian berparut, celah kekotoran degil, badan berjerawat batu & berbiji akibat lemak keras & kesan luka.

Semasa pengunaan kulitakan berasa segar dan naturally dingin. 

Liang-liang kulit akan terbuka & ini membantu penyerapan oleh satu bahan pelembab yg boleh melarutkan air & lemak di bawah lapisan kulit. 

Pengunaan tumbuhan, buahan & sayuran membantukan peredaran darah & sebagai satu bahan anti bakteria & kulat. 

Pengelupasan perlahan & pengantian kulit semulajadi serta menghasilkan kuliit tubuh yg cantik, gebu, licin & lembab serta membantu menghilangkan kesan parut seperti rekahan selepas beranak, kekotoran spt kerak dan daki yg terpendam. 

lebih berkesan digunakan setiap kali mandi utk shape dan kulit yg anda ingini..

soalan customer..
kak nape saya guna sabun xde kesan pun...

jawapan..:
dik sabun MAGICAL MEDICATED BODYSLIM SOAP (RM 36.00) bukan mcm sabun biasa..
yg hanya perlu di sapu seluruh tubuh pastu siram...



Strech mark yang sangat buruk di perut lepas bersalin dah berkurang , perut dah tegang


Testimoni sabun MBSS 2
 









1 KETUL RM36 - POSTAGE NOT INCLUDE

BERMINAT?
SMS/WATSUP "ANGGUN PESONA SOAP" KE 014-9130342


No comments:

Post a Comment