Saturday, 18 June 2016

FEMINIE WASH JSD MURAH UNTUK HILANGKAN BAU MISS V



1 BOTOL RM56 TAK MASUK POSTAGE 

BERMINAT?
SMS/WATSUP "FW" KE 014-9130342

*NAK MURAH JOM JOIN AHLI*






Pernah tak anda bayangkan:

Muka cantik, kulit licin, bibir merah delima, pinggang ramping bak kerengga, tinggi lampai pula. Bak kata orang-orang tua, serba serbi kena, beruntung kalau dapat buat bini! ;)
Yer lah, lelaki mana yang tak nak memperisterikan wanita cantik kan?

“Orang lain boleh tengok jer, tapi aku boleh semua!”
Detik hati si suami yang memperisterikan wanita cantik.
Tetapi pernahkah anda tahu, tak semua wanita cantik dan wangi itu cantik juga di dalamnya.
Ramai jejaka tampan yang ‘tertipu’ dengan pandangan mata.
Hakikatnya ramai gadis remaja dan wanita yang telah berkahwin mengalami masalah dalaman wanita iaitu keputihan. Lebih malang lagi bila ramai juga wanita yang tidak tahu pun mereka mengalami masalah keputihan.

Keputihan yang normal biasanya berwarna jernih ataupun keputih-putihan dan bersifat melekit. Ia tidak berbau busuk.  Ibu yang hamil lebih cenderung mengalaminya. Keputihan begini tidak perlu dirisaukan.

Adapun jenis keputihan yang mengeluarkan cairan yang berlendir, ada kalanya seolah-olah seperti susu beku, berwarna kekuning kuningan dan berubah menjadi kehijau-hijauan adalah keputihan yang tidak normal.

Keputihan yang tidak normal adalah keputihan yang dijangkiti kuman. Keputihan seperti ini boleh menyebabkan kegatalan dan rasa tidak selesa. Lebih parah lagi bila menyebabkan faraj berbau busuk sehinggakan suami mula menjauhkan diri.

KEPENTINGAN MENJAGA KEBERSIHAN BAHAGIAN WANITA:

* mencegah bau yang mengakibatkan kurang selesa terutamakepada pasangan
* mengelakkan jangkitan kuman/ kulat yang mengakibatkan kegatalan dan penyakit.
* memberi first impression yang baik kepada pasangan terutama ketika ingin melakukan hubungan asmara.
* memperbaiki hubungan suami isteri
* mencegah rahim longgar
* mengetat dan mencegah kanser rahim / ovari
* menaikkan seri muka
* mencegah masalah masalah berkaitan lain seperti keputihan,longgar dan seumpamanya...
feminin wash- jamu susuk dara MUDAH bukan??

==================
WANITA dgn KEGATALAN
berpisah TIADA

==================

Anak Dara
*panties berlubang 
*bau acem
*gatal"
*ada daki putih2 bila tergaru

Mama / isteri
*kat panties ade
-putih"
-kuning"
-hijau"
-hitam"
?????????????
*bau susu basi
*gatal merenyam
*kencing kotor
*luka lepas sedap garu

kalau ANDA hadapi MASALAH ni
anda WAJIB dapatkan
MEDICATED FEMININE WASH
- tahan penggunaan selama 2bulan

Kebaikan Feminine Wash JSD
»merawat keputihan
»mencegah bau
»mengekalkan pH miss v
»menyegarkan
»merawat luka halus akibat digaru sedap
»bantu menghasilkan bau original miss v wanita

Kegunaan Feminine Wash JSD:
Feminine wash JSD baunya wangi, dingin dan menyegarkan.
Ianya feminine wash berubat yang sesuai untuk keputihan di mana PH nya adalah tidak alkali tinggi. 

Sesetengah orang yang ada alergik apabila berpeluh dicelah peha dan gatal-gatal amat sesuai menggunakannya. Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang. Feminine wash Susuk Dara tidak seperti produk lain yang hanya sekadar wangi tetapi tidak berubat dan mencegah keputihan.

Kandungan: 
herba arab, cengkih, extrak sireh dan manjakani.

KELEBIHAN FEMININE WASH JAMU SUSUK DARA JSD

soalan:

saya dimaklumkan kita tidak digalakkan guna feminine wash kan? sebab ianya akan boleh membunuh bakteria baik utk miss V kita. so pertanyaan saya, kenapa produk ni ada jual Feminine Wash?
... 
...jawapan:

kebanyakkan Feminine Wash di pasaran ada bahan yang "irritant", yang boleh menimbulkan kerengsaan seperti pengggunaan sabun pada kawasan faraj, penggunaan sabun atau pelembut kain yang secara tidak sedar ia menjadi "irritant" ataupun penyebab kegatalan, atau apa-apa bahan untuk feminine wash.

pH normal faraj 3.8 - 4.3 (slightly acidic)..

Feminine Wash JSD yg pH dia dlm range ni.. bole guna hari2.. kalau yg ikut stndard pH ni biasanya harga dia mahal.. bukan cikai punya..

Feminine Wash JSD susuk dara pH dia dlm range ni plus medicated.. so sgt sesuai utk wanita yg bermasalah keputihan..

wanita yang selalu keje kat luar, wanita yang selalu stress dimana factor-faktor ini antara penyebab keputihan, dan kegatalan. boleh guna Feminine Wash JSD untuk merawat masalah dan ketidakselesaan mereka..

wanita yg tidak mempunyai masalah juga bole guna Feminine Wash susuk dara sbg perlindungan dan mencegah kepada white discharge (keputihan), kegatalan, bau faraj dan jangkitan pada vagina..







1 BOTOL RM56 TAK MASUK POSTAGE 

BERMINAT?
SMS/WATSUP "FW" KE 014-9130342

*NAK MURAH JOM JOIN AHLI*


No comments:

Post a Comment