Saturday, 18 June 2016

JAMU PENGANTIN DARA JSD MURAH UNTUK KEMBALI DARA


1 BOTOL RM65 - TAK MASUK POSTAGE

BERMINAT?
SMS/WATSUP "JPD" KE 014-9130342

*NAK MURAH JOM JOIN JADI AHLI!*


Ramuan herba di dalam Jamu Pengantin Dara: manjakani, akar serapat, belimbing bukit dan garam supit, bunga pakma, kacip Fatimah dan herba – herba rahsia lain.

SIAPAKAH YANG SESUAI UNTUK MENGGUNAKAN Jamu Pengantin Dara yang di keluarkan oleh Syarikat Susuk Dara Resources ini?

1- Wanita yang belom monopos.
2- Wanita yang faraj ternganga berlendir dan berair
3- Wanita yang mengalami keputihan kronik sehingga berbau
4- Wanita yang mengalami kemaluan berbau
5- Wanita yang seluar dalamnya basah akibat air dari faraj bukan kencing
6- Wanita yang rahim kembang lepas bersalin
7- Wanita rahim kembang selepas period
8- Wanita rahim kembang yang tidak datang bulan
9- Wanita yang kerap jimak dan suami melepaskan air mani dalam

Mengapa mereka perlukan produk Jamu Pengantin Dara ini?

1- Rempah di dalam faraj akan meresap semua jenis air dan lendir
2- Rempah di dalam faraj akan menyedut semua jenis air termasuk didalam Rahim sehingga Rahim mengecut.
3- Ketika Jamu Pengantin Dara sedang bekerja Rahim akan mengecut dan akan mengeluarkan segala jenis cecair dan akan turun kemulut Rahim dan jatuh ke dalam faraj.Rempah tersebut menyerapnya.
4- Ketika rempah di dalam faraj ketika melakukan jimak. Rempah tersebut akan menyedut air dari zakar sehingga menpercepatkan air mani keluar.
5- Rempah didalam faraj akan mengakibatkan faraj mengecut keseluruhannya.
6- Rempah herba yang di makan akan berfungsi mengecutkan Rahim dan faraj. Rempah bertindak seperti memeras Rahim untuk mengeluarkan air dari dalam Rahim.


Tindakbalas herba Jamu Pengantin Dara POSITIF kepada pengguna:
1- Dalam tempoh 1 jam lubang faraj tertutup.
2- Dalam proses 24 jam terasa berdenyut – denyut di ari – ari / atas faraj / dalam Rahim.
3- Terasa kering di faraj
4- Berdenyut – denyut di bahagian kanan atau kiri ari – ari.

Situasi Pengguna ketika menggunakan produk Jamu Pengantin Dara ini:
1- Faraj menjadi terlalu sempit dan kering.
2- Terasa Rahim kecil dan kecut
3- Daya kemutan 300% rapat dan sempit di bahagian faraj

Situasi Pasangan ( suami pengguna) :
1- Terasa sempit, padat dan susah nak masuk kerana laluan faraj tertutup
2- Memerlukan foreplay yang panjang untuk menghasilkan air mazi atau pelincir semulajadi.
3- Mengalami kegelian zakar maksima diseluruh bahagian.
4- Terasa zakar seperti disedut membuatkan air mani keluar dengan cepat.

Kelebihan Penggunaan produk Jamu Pengantin Dara ini:
1- Wanita yang menggunakan ini akan menjimatkan tenaga untuk kemutan
2- Mampu mengeluarkan kotoran2 yang terkumpul di dalam rahim

Tindak balas herba NEGATIF kepada pengguna:
~ Jika salah penggunaan digunakan oleh wanita tidak bermasalah seperti dinyatakan diatas akan terjadi terlalu sakit di bahagian faraj. Berdarah dan pedih.

Dilarang keras untuk:
1- Anak Dara
2- Wanita yang telah menopos ( di syorkan guna Intim Gel )
3- Wanita yang faraj kering ( ketika melakukan hubungan kelamin memerlukan bantuan pelincir ( perlu guna intim gel terlebih dahulu sebelum guna Jamu Pengantin Dara).


JAMU PENGANTIN DARA ini amat sesuai untuk mengeluarkan saki baki darah kotor,parasit yg terperam dan segala kekotoran yg ada yang ade di dlm miss V kita.dan slps 3 hari, tubuh badan sudah mula pulih & agak kuat untuk menerima apa jua bentuk pemulihan..ketika itu bolehlah amalkan JAMU AKU DARA pula..jgn lupa, utk menjaga Harta yg amat berharga itu, amalkan juga MASKER VAGINApula, Insyaallah suami anda akn jadi org yg paling bahagia krn beristerikan anda….

Fungsi utama JAMU PENGANTIN DARA ;
– berupaya untuk menyerap dan menyedut segala jenis kotoran seperti darah beku (yang menyebabkan saluran rahim tersumbat, sukar untuk hamil), lendir keputihan, air mazi dan air mani (bg yg kerap berjimak/bersama) di dalam rahim
– kotoran ini akan terkumpul bersama ramuan jamu membentuk gumpalan dan akan keluar dari miss V anda
– oleh itu, anda di nasihatkan untuk mengeluarkan semula ramuan jamu di dalam miss V selepas hari ke-4 kerana masih terdapat sisa2 kotoran di dalamnya
– selepas semua kotoran di keluarkan, rahim anda akan menjadi bersih , sihat dan subur, sesuai untuk ‘menanam benih’…insyaAllah

CARA PENGGUNAAN:-

JAMU PENGANTIN DARA RM 65 satu botol 10biji….. tuk 3 hari jer- first day nak guna, insert 2 biji (kiri + kanan) hari yg sama, makan 4 biji waktu malam sebelum tidur (time pengambilan utk 1 mlm ni, x leh bersetubuh)…malam esoknya, makan 2 biji lagi sebelum tidur… malam lusanya, makan 2 biji lagi sebelum tidur…dan, dalam masa 72 jam pengambilan jamu pengantin ni, tolong jgn minum ais, jgn makan durian, sebab durian panas, herba pun panas.. nanti tak tahan.. jgn minum air kelapa sebab ia mengurangkan khasiat herba…genap 72 jam, harus korek n kluarkan pengantin tu…ULANGI PROSES PEMBERSIHAN NI 3 BULAN SEKALI

a) CARA INSERT JAMU PENGANTIN DARA:

Duduk mencangkung, pastu masukkan 1/2 jari telunjuk..rasa dinding kanan, rasa dinding kiri, rasa bahagian atas, bawah, seterusnya masukkan 3/4 jari telunjuk tu lebih dalam, kemudian akan ada daging lembut yg berbentuk separa bulat..yang itu adalah pintu rahim..buat finger round sekeliling pintu rahim tu..di sebelah kanan dan kiri pintu rahim ada ruang atau rongga skit..kat situlah nak parking kapsul..PASTIKAN KUKU PENDEK DAN JARI BERSIH!!

b) CARA KOREK JAMU PENGANTIN DARA

Memang susah skit nak korek lepas dah ketat..lumurkan jari dgn minyak zaitun @ INTIM GEL, duduk cangkung..pastu masukkan jari perlahan2..cari herba di tempat yg sama kita parking tu, then korek kuar perlahan-lahan. Cuba korek kuar semua pada hari ketiga. Tapi jika tak boleh, cuba lagi hari ke-4 dan ke-5. InsyaAllah boleh kuar semua. Pastikan tiada herba or rasa berpasir lagi di ruang pelipat dalam tempat parking tu. Cari juga pada pelipat-pelipat lain. Kadang-kadang herba ni suka lekat dekat tempatyang berlipat dalam miss v tu. Pastikan semua kuar ye..korek semua lendir dan serdak-serdak yang boleh dirasa.

NI ANTARA KESAN -KESAN SELEPAS MENGGUNKAN JPD :
1. Rahim akan terus mengecut.
2. Laluan rahim menjadi rapat dan berpasir seperti dara semula
3. Bibir faraj akan terus menjadi rapat.
4. Bila pertama kali selepas penggunaan. Isteri akan merasa sakit akibat sempit dan terlalu rapat dan nikmat seperti pertama kali bersetubuh.

* Bila terasa sakit di bahagian perut itu menandakan rahim yg kembang itu sedang mengecut hasil dari tindak balas jamu tersebut.. lepas pada ini boleh sambung guna JAMU AKU DARA 
* BOLEH JUGA DIGANTIKAN DENGAN COKLAT LOVE HABIBI


Secara Ringkasnya,JPD mengandungi 10 biji kapsul rempah

* Hari pertama INSERT 2 BIJI, MAKAN 4 BIJI SBLM TIDUR (MINUM 2-3 gelas air suam slm mkn 4 biji)

* Hari kedua mlm MAKAN 2 BIJIi (selepas mkn)

* Hari ketiga mlm MAKAN 2 BIJIi (selepas mkn)

* Cukup 72 jam WAJIB KOREK


Kebiasaannya saya akan mandi sebelum Maghrib, sekitar jam 6 ptg, jadi saya akan INSERT PADA WAKTU ITU (SBLM MANDI)
jadi kitarannya begini, misalnya,mula insert - 


1)  Hari Isnin-jam 6ptg INSERT,mlmnya mkn 4 biji

2) Hari Selasa- mlm mkn 2 biji

3) Hari Rabu- mlm mkn 2 biji

4) Hari Khamis selepas jam 6 ptg-cukup72 jam



KAEDAH INSERT 
#Pastikan kuku anda pendek& bersih, cuci tangan terlebih dahulu, sila buang air kecil terlbih dahulu supaya xmenganggu proses nanti
#Basuh miss V dengan Feminine Wash, semasa anda basuh itu cuba masukkan jari telunjuk dalam vagina (xperlu takut ye). Tarik nafas dalam masa mula nak masukkan jari. Ini bertujuan untuk anda rasa dan kenal pasti tempat nk masukkn kapsul JPD
#Rasa bahagian kiri dan kanan dalam vagina anda sehingga anda rasa tersentuh tulang (SILA RUJUK GAMBAR DI ATAS)
#Setelah itu bersihkan miss anda dgn air bersih
#Bangun (dah lama mencangkung..lenguh plak kaki...). Lap miss v dan tangan anda dengan tuala.
#Bila anda bersedia,duduk mencangkung kembali
#Ambil satu kapsul JPD,guna jari telunjuk,tolak masuk ke sebelah kanan dlm Vagina. Guna cara yg sama tarik nafas dlm2 dan mula tolak kapsul. 
#Kemudian cara yg sama utk kapsul kedua tolak masuk ke sebelah kiri (SILA LAKUKAN PROSES INI DENGAN CEPAT SBB KAPSUL BILA KENA AIR CEPAT MENCAIR)
#Setelah proses selesai boleh bangun dan mandi la ye (dah lama dlm bilik air tu..hehehe )
#JGN lupa seterusnya ikut arahan mkn pula (SILA RUJUK DI ATAS) 

PERINGATAN
#Jangan bersama sebelum tempoh 24 jam insert (bagi masa utk rempah bekerja menyerap kotoran/lendiran. Jika mengikut contoh td, insert hari ISNIN jam 6 ptg, mlm tu rehat la ye, hari SELASA mlm baru boleh 'bersama'
#Sekiranya bersama (slps 24jam insert) rempah masih ada kat dalam,jadi jgn hairan bila suami tanya rasa mcm pasir2 (sbb serbuk rempah) dan dia mgkin akan cepat klimaks.
#Sila patuhi pantang larang semasa tempoh rawatan JPD ini seperti didalam gambar



TAKE NOTE!!

kalau 1st time pakai jpd x kuar apa2.. mungkin sbb tabiat permakanan kita, teruskan rawatan bersama JSD..

“Akak pernah pakai & makan jamu pengantin tapi x da ape2 pon yg kluar… Masalah akak longgar & basah. Kenapa x da ape2 kesan langsung ah…Sedih…Dalah mahal juge harganye..”

J: dulu saya ade customer yg ade masalah faraj banyak air. mmg mase mule2 insert jpd, dlm 3 hari tu die rase faraj x ketat pun n asyik kencing je. lps 3 hari korek mmg xde pape kuar. sy call hani n hani ckp tu mmg tindak balas bagi orang yg rahim kembang sgt sbb jamu tu akn serap air dulu. bile die overload serap air mmg jamu tu akan hancur n keluar mase kite buang air sbb tu lps 3 hari korek x kuar pape. selalu kes macam ni hani cakap dikire kronik n boleh repeat jamu pengantin dara lagi skali. saya suruh customer tu repeat n alhamdulillah, kali ke 2 insert baru die kate faraj rase ketat siket n lepas 3 hari korek, kotor2 sume keluar. start tu die dah takde masalah faraj becak lagi n die amalkan jamu aku dara atau intim gel untuk slowly mengetatkan faraj die. sekadar berkongsi pengalaman..



HASIL DARI JAMU PENGANTIN DARA

#Harus diingatkan bahawa..hasil dari berJPD ini adalah tidak sama bagi setiap pengguna. 
#Adakalanya, selepas 72jamyang keluar cuma cebisan2 coklat seperti tembakau dgn seruknya yang kembang. Berkemungkinan sepanjang tempoh 72 jam itu,kotoran telah keluar/jatuh ketika anda membuang air kecil
#Ada juga yang turut keluar bersama penis suami jika bersama selepas 24 jam
#Namun begitu ada pula yang keluar ketulan2 seperti lendir darah, malah ada yang seperti darah beku.
#Di INGATkan supaya anda mengulangi proses korek utk pastikan ia benar2 bersih

DALAM MERIALISASIKAN HASRAT SAYA UNTUK MEMBUATKAN ANDA FAHAM DAN TAHU SERTA KENALI KEADAAN VAGINA ANDA, SAYA TELAH MEMBACA BEBERAPA BLOG/WEB DAN SERTAKAN GAMBAR TERSEBUT DISINI

(bukan utk membuatkan anda pening/loya tetapi bertujuan utk menjelaskan dengan lebih baik kpd kita semua).


~Samb..dari NOTA KAEDAH INSERT, sekarang saya kongsikan pula kaedah korek,atau dalam bahasa lembutnya, mengeluarkan kembali hasil dari kapsul rempah yang di masukkan 72 jam yang lalu.


KAEDAH KOREK/KELUARKAN KEMBALI
#Pastikan kuku anda pendek& bersih, cuci tangan terlebih dahulu, sila buang air kecil terelbih dahulu supaya xmenganggu proses nnti.
#Dalam keadaan mencangkung basuh miss V dengan Feminine Wash, semasa anda basuh itu cuba masukkan jari telunjuk dalam vagina (xperlu takut ye). Tarik nafas dalam masa mula nak masukkan jari. Lepas nafas dan mula gerakkn jari telunjuk anda sekeliling vagina.
#Cari sehingga anda jumpa bendasing seperti lendir yang bergumpal,atau pasir.. sila keluarkan sehabisnya
#Anda tidak akan dapat pastikan ia bersih dengan sekali sesi sahaja (lenguh lacangkung lama2). Ulangi proses ini setiap kali mandi sehingga anda yakin betul2 bersih.
#Sangat digalakkan anda untuk anda menggunakan Feminine wash SusukDara ketika melalukan proses ini.   

PERINGATAN/PESANAN;
#Bagi anda yang normal, anda boleh mengulangi JAMU PENGANTIN DARA ini bagi setiap 3 bln sebagai tujuan servis/pembersihan 
#Jika anda bermasalah, boleh ulangi dengan lebih kerap, misalnya sebulan sekali sehingga anda berpuas hati dan sihat.


#Tahukah anda dalam vagina kita keadaannya berlapis2..  terdapat leher rahim dan juga terdapat tombol bulat dipanggil serviks. Anda juga dapat merasa satu lubang ditengahnya yg dikenali sebagai OS serviks.
#Kita dapat rasa lubang ini jari. Mengikut kata Pn Hanni, pengasas semakin kecil saiz lubang ini bermakna ia sihat. 
#Untuk lebih jelas sila perhatikan gambar di atas.

Mengapa produk JAMU SUSUK DARA PENGANTIN DARA laku di pasaran??

1- Rempah JAMU PENGANTIN DARA yang di masukkan ke dalam faraj akan meresap semua jenis air dan lender termasuk di dalam rahim dan ini akan membantu mempercepatkan proses pengecutan rahim secara keseluruhannya.

3- Ketika rempah JAMU PENGANTIN DARA sedang bekerja rahim akan mengecut dan mengeluarkan segala jenis cecair. Cecair ini akan turun kemulut rahim dan jatuh ke dalam faraj.

4. Nikmatnya ketika bersetubuh, ketika rempah JAMU PENGANTIN DARA masih lagi berada di dalam faraj anda, rempah JAMU PENGANTIN DARA akan menyedut air dari zakar sehingga menpercepatkan air mani keluar.

6- Rempah herba JAMU PENGANTIN DARA yang di makan pula berfungsi sebagai ubat untuk mengecutkan rahim dan faraj. Rempah JAMU PENGANTIN DARA bertindak seperti memeras rahim untuk mengeluarkan air dari dalam rahim


Sebab Apa Jamu Pengantin Dara Perlu Insert???

BUKAN SAJE SUKE2 NAK BG KETAT…BACA BETUL2…

WANITA setiap masa akan produce cecair didalam vagina. rahim akan mengeluarkan cecair itu. ditambah pula agen2 yg mempercepatkan lendir2 itu terhasil contohnya: air batu, air mazi ketika syahwat memuncak dan air mani yang dilepaskan oleh suami dgn harapan air mani lepas masuk ke dlam rahim n menjadi baby.

Just imagine kita kawin bertahun2 berbulan2 air mani yg dilepaskan tidak menjadi baby dan terkumpul di rongga2 dan ruang2 didalam faraj yang agak luas dan sempit maka dia jadi terselit sana terselit sini. lendir2 itu makin lama akan menjadi lebih pejal. dan akan melekat ditisu dalaman faraj, dimana akan menjadi kerak. tu sbb bila dibersihkan sometimes ada sedikit darah. kerak yg melekat ditisu dalaman faraj yg makin hari makin kuat boleh mengakibatkan blocking utk piyed n blocking utk sperma masuk kedalam rahim.

Selalunya tempat yg paling berkerak n centre kekotoran adalah pangkal rahim. bila kerak memblocking piyed nak turun tu yang jadi senggugut. (mcm longkang tersumbat yg paksa air mengalir lalu) dgn minum air batu… darah piyed akan jadi lebih likat n sometimes berketul. jika yg likat atau berketul tu tak dapat melalui pangkal rahim yg tersumbat tu.. maka darah beku juga akan melekat ditisu dalam rahim. ini dipanggil cyst. cyst yg lama kelamaan akan membesar. lagi darah piyed lalu makin besar n lama kelamaan n menjadi fibroit..

Kita ambil positif.. gunakan JAMU PENGANTIN DARA utk menarik keluar blocking utk memudahkan piyed turun lancar. n memudahkan air mazi turun ke rongga2 faraj supaya berjimak ada pelincir original n tidak sakit. dan ianya juga memudahkan air mani melepasi pangkal rahim utk aktiviti yang lebih baik iaitu menambah zuriat.



~ALL ABOUT JAMU PENGANTIN DARA~

1- JAMU PENGANTIN DARA hanya boleh digunakan oleh wanita yang pernah melakukan hubungan kelamin sahaja.

2- JAMU PENGANTIN DARA hanya boleh digunakan oleh wanita yang mempunyai masalah di bahagian sulit mereka, antaranya keputihan terok, bau busuk, ada discharge, dah longgar, rahim kembang, period tak lancar, dah beranak, pernah terlanjur tapi berusaha membina kehidupan baru and of course nak bagi yang terbaik untuk suaminya nanti, gatal2 tak tertahan dll lagi.. (name it)

3- jika ada makan jamu/herba/ubat diet/minuman diet/sebarang yang berkaitan dengan diet—–> wajib berenti selama sebulan sebelum guna JAMU PENGANTIN DARA.. yes, saya tau ada yang cakap stop 2-3 minggu pon dah boleh start guna JAMU PENGANTIN DARA tapi anda harus ingat, lain orang, lain antibodi–> yakin ke anda cukup kuat? karang ada terbabas di tengah jalan.. (best tak ayat?;p )… jadi sila stop selama sebulan ye..

4- jika anda ada amik apa2 suppliment/ubat selain herba contohnya vit c, vit e, ubat hospital, pil perancang dan segala yang takde kaitan dengan herba, sila jarakkan selama 2 jam.

5- pengguna IUCD yang kurang dari setahun tak boleh guna JAMU PENGANTIN DARA.. wajib genap setahun baru boleh buat pembersihan guna JAMU PENGANTIN DARA..

6- anak dara dilarang paling keras insert JAMU PENGANTIN DARA

7- yang dah terlanjur tapi dah insaf dan nak baiki hidup pon boleh pakai JAMU PENGANTIN DARA… tapi kalo anda saja nak menggatal dengan mana2 lelaki, mintak maaf ye, saya tak jual..

8- pengguna JAMU PENGANTIN DARA wajib pantang minuman sejuk, ais, air kelapa, durian, madu, minuman bergas, alkohol. WAJIB YE!

9- wanita yang dah menopous tak boleh guna JAMU PENGANTIN DARA.. pakai intim gel, feminin wash dan masker sahaja untuk penjagaan intim anda

10-wanita yang kering bila bersama en asben sampaikan setiap kali nak bersama wajib ada pelincir luar pon tak boleh guna JAMU PENGANTIN DARA.. sila guna intim gel dulu

11 – wanita hamil laaaaaaaaaaaagi la haram guna JAMU PENGANTIN DARA ni.. sebab tu sila guna JAMU PENGANTIN DARA lepas anda period, sebab kalo sebelom period, risau anda tak tau anda dah mengandung. sebab JAMU PENGANTIN DARA boleh tarik janin, boleh tergugur… jangan pula ada yang order JAMU PENGANTIN DARA sebab nak gugurkan kandungan ye

12- wanita yang dah bersalin, sila tunggu lepas pantang baru boleh guna JAMU PENGANTIN DARA.. kalo takut baby panas, sila tunggu lepas 6 bulan bersalin baru guna JAMU PENGANTIN DARA sebab masa tu lidah baby dah banyak merasa makanan selain susu ibu. selingan- jangan sesekali bagi makanan tambahan kepada baby anda selagi tak cukup 6 bulan sebab sistem penghadaman mereka belom sempurna. tak kira la kalo anda nampak macam baby tu lapar sangat pon, bagi susu je.

sila betolkan minda anda ya, JAMU PENGANTIN DARA bukan berfungsi untuk mengetat semata-mata sebab JAMU PENGANTIN DARA ni bukan ubat seks.. tapi JAMU PENGANTIN DARA berfungsi untuk serap dan buang segala mak nenek yang tak patut ada dalam salur vagina anda.. dan bila serap dan buang, secara tak langsung salur anda akan bersih dan sempit.. air mazi pon senang nak turun jika anda ghairah.. maka takde lah masalah kekeringan lagi tu.. maka takde lah lagi masalah bau busuk,keputihan dll.

kesan semasa guna JAMU PENGANTIN DARA adalah berlainan bergantung kepada individu..ada yang sihat walafiat, ada yang demam, ada yang senggugut, ada yang sakit perot tak tertahan, ada yang banyak kali kencing, ada yang bentan dll…. so sangat diharapkan ikut segala pantang larang.. air suam kena minum banyak2… dan sila bersabar sementara proses pembersihan dijalankan..

hasil yang anda dapat lepas pakai JAMU PENGANTIN DARA pon berlainan bergantung kepada tahap kekotoran/kebersihan salur vagina.. ada yang kuar banyak, ada yang kuar sikit je..jangan pula sedih bila hasilnya sikit, sepatutnya happy la sebab tak kotor sangat salur tu..

harap anda semua paham ye.. (tak paham sila tanya)


**AMARAN!! PLZ DAPATKAN CONSULTATION DENGAN AGEN/PENGEDAR/STOKIS YANG SAH DAN BERDAFTAR SAHAJA SEBELUM MENGGUNAKAN DAN MEMBUAT PEMBELIAN PRODUK2 JAMU SUSUK DARA..PLZZZ..INI UNTUK MEMASTIKAN PRODUK TERSEBUT SESUAI ATAU TIDAK DENGAN PENGGUNA..DEMI KESIHATAN PENGGUNA..PASTIKAN PRODUK YANG DIBELI ADALAH ORIGINAL YANG DIJUAL OLEH AGEN/PENGEDAR/STOKIS YANG SAH SAHAJA!**

 SOALAN CUST

hai kak saya dah terlanjur pada masa bercinta sekarang pada 19 ogos 2013 saya nak khawin macam mana saya nak kembalikan dara tolong saya

JAWAPAN

hi dear..utk kembalikan dara 100% memang x dapat la dear..tapi utk mengaburi yg u dah xde dara boleh..akak suggest insert dan makan JAMU PENGANTIN DARA dan gunakan MASKER VAGINA sblm bersama husband ye..

>> JAMU PENGANTIN DARA = RM65 / 10 biji
~ hari 1st insert di dalam pangkal rahim kiri dan kanan (2 biji) dan makan 4 biji kapsul pada hari yg sama sblm tidur
~ hari 2nd makan lagi 2 biji kapsul sblm tidur
~ hari 3rd makan lagi 2 biji kapsul sblm tidur
~ hari 4th setelah cukup 72 jam kapsul berada di dalam vagina, sila keluarkan semula rempah2 yg ada sehingga clear..u boleh rasa perubahan di mana dinding vagin semakin rapat dan padat..if rasa susah nak korek keluar sebab dah ketat, u boleh lumur minyak di jari sblm korek keluar utk memudahkan proses pengeluaran rempah2 tu..

PERINGATAN: semasa dlm tempoh rawatan menggunakan JAMU PENGANTIN DARA, xboleh bersama suami pada hari 1st insert tu ye..hanya boleh bersama pada hari kedua, ketiga dan seterusnya..dan xboleh minum air kelapa, xboleh minum air berais, xboleh minum alkohol/drugs, xboleh minum air berkarbonat, xboleh makan herba2/jamu2/ubat diet (sekiranya sedang makan jamu/herba/ubat diet kena stop pengambilan sebulan dulu then baru ambil JAMU PENGANTIN DARA), xboleh minum air kunyit/manjakani/air akar kayu dan serupa dgnnya, xboleh makan durian..minum air masak sekurang-kurangnya 3 liter sehari


1 BOTOL RM65 - TAK MASUK POSTAGE

BERMINAT?
SMS/WATSUP "JPD" KE 014-9130342

*NAK MURAH JOM JOIN JADI AHLI!*


No comments:

Post a Comment