Wednesday, 15 June 2016

SET LENGKAP IKHTIAR HAMIL DENGAN PRODUK JSD




Nak anak memang kerja tuhan tapi kita sebagai manusia kenalah berusaha kan?
dah berusaha baru lah peluang untuk tuhan kabulkan permintaan kita tu besar sikit! :)

Jom kita tengok set ikhtiar hamil yg di cadangkan dengan PRODUK JAMU SUSUK DARA.


UNTUK SUAMI:

1. JAMU LELAKI JUTAWAN - untuk memekatkan air mani dan meningkatkan kualiti sperma
2. MINYAK IKAT KASIH - 


UNTUK ISTERI:

1. JAMU PENGANTIN DARA - 
2. DEEP HEAT LOTION -
3. INTIM GEL - 
4. JAMU JALINAN CINTA -
5. MASKER VAGINA -


Kalau kita tengok set untuk ISTERI banyak sikit kan?
yelah. kan isteri banyak nak kena jaga.
baby pun duduk dalam rahim isteri.


Pada sesiapa yg berminat untuk ikhtiar HAMIL dengan set produk jamu susuk dara ni,
boleh watsup - 014-9130342 
untuk keterangan lanjut dan cara2 nak guna PRODUK JSD ni.

kita kena consult betul2 ye sebelum guna.
takde effect yang memudaratkan tapi kalau betul cara guna dia, InsyaAllah ada peluang untuk mendapatkan cahaya mata yg di tunggu tunggu tu :)


2 comments:

  1. top produk ni! kat mana-mana jumpa tau
    anyway kalau rajin, jom JOIN OUR FIRST GIVEAWAY http://www.vetovirago.com/2016/06/giveaway-sejuk-sedap-ramadhan-2016.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup! mmg tgh femes produk ni..
      setiap wanita kena ada at least fw dia tu :)

      Delete